Decoratieve lampen en accessoires van Bailey

oktober 1, 2019

Vanaf het nieuwe seizoen heeft Bailey, met name voor de decoratieve lampen en accessoires, de activiteiten op Pinterest vergroot. Regelmatig worden er fotoshoots gehouden in winkels en horeca waarin de enthousiasme van de mensen goed terug te zien is. Niet alleen in de horeca is er vraag naar maar ook in de bouwmarkten. Enorme ruimtes worden gereserveerd in de lichtafdeling voor dit gamma en als bouwmarkten een grote ruimte vrijmaken, dan betekent het dat er een markt is.

De installateur is meer geïnteresseerd in het technische aspect en als het om smaak gaat is dat voor een installateur lastig te verkopen, vandaar dat de installateur niet de beste pleitbezorger is voor het decoratieve programma. De eindopdrachtgever gaat daarom vaak zelf op zoek en vindt het gamma elders, waardoor de installateur alleen mag installeren op dit vlak.

Al jaren probeert Bailey via folders, beursoptredens en ontbijtsessies klanten te overtuigen dat de decoratieve verlichting bestaat en deze niet alleen te verkrijgen is in de consumentenmarkt maar ook in de professionele markt.

Om de eindklant te blijven inspireren heeft Bailey zijn Pinterest pagina ververst en blijven deze verversen met schitterende foto’s en prachtige producten. Dit met resultaat, in 1 maand hebben zij reeds 55.000 views en krijgen zij inspirerende berichten van volgers.

U kunt deze Pinterest pagina bezoeken via onderstaande link.

https://nl.pinterest.com/baileylights/

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl