Decoled: vluchtrouteverlichting in een stijlvol armatuur

maart 18, 2020

Vluchtrouteverlichting is een belangrijk onderdeel van noodverlichting. Daar wil je 24/7 op kunnen vertrouwen. VanLien biedt met de Decoled een gedegen en betrouwbaar armatuur dat bovendien energiezuinig is en er ook nog eens heel elegant uitziet.

Slimme led-opvolger

Op noodverlichting moet je kunnen vertrouwen. Dag in dag uit, maar ook over vele jaren. Om zo de veiligheid van iedereen die in een gebouw aanwezig is te kunnen garanderen. VanLien, onderdeel van ABB, is de specialist in noodverlichting. Het biedt systemen en armaturen voor vrijwel alle situaties rondom noodverlichting. Decoled is een elegant verlichtingsarmatuur met een geïntegreerde noodverlichtingsfunctionaliteit. Tevens is Decoled de energievriendelijke led-opvolger van de succesvolle Decolux.

Hoogwaardige eigenschappen

Decoled is een hoogwaardig armatuur vervaardigd uit polycarbonaat met een opaalkap. Deze kap zorgt voor een optimale lichtspreiding en is slagvast (IK10). Decoled is verkrijgbaar als armatuur voor centrale voeding (230V) of decentrale voeding (batterij) en heeft een lichtopbrengst van 1830 lumen. Met beschermingswaarde IP65 is de Decoled uitstekend bestand tegen invloeden van stof en vocht.

Vele toepassingsmogelijkheden

Trappenhuizen, hallen en gangen in wooncomplexen, industrie, utiliteit: door de hoge lichtopbrengst is Decoled een armatuur voor vluchtrouteverlichting dat uitkomst biedt in uiteenlopende situaties en omgevingen. Dankzij de centrale of decentrale voedingsmogelijkheden is er altijd een oplossing die past binnen het gebouw en budget. Het elegante design maakt het armatuur een fraaie toevoeging aan iedere ruimte. Maak kennis met Decoled en de andere systemen en armaturen voor noodverlichting op www.vanlien.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl