Dé werklamp van LEDLENSER voor de professional

januari 14, 2021

Op zoek naar een professionele lamp die je niet in de steek laat, zelfs onder zeer extreme omstandigheden? Kies dan voor de nieuwe P-SERIE WORK en H-SERIE WORK van Ledlenser. Deze lampen zijn speciaal ontwikkeld voor routinematige toepassingen in uitdagende werkomgevingen. Alle werklampen hebben verhoogde bescherming tegen slagen, druppels en chemicaliën en hebben minimaal een IP67 beschermingswaarde.

P-Serie Work

De nieuwe lampen van de Ledlenser P-SERIE WORK zijn robuuste werklampen voor professioneel gebruik. Door de extra stevige uitvoering zijn deze lampen te gebruiken in de meest extreme omstandigheden. Zelfs bij gebruik van chemische middelen en werkzaamheden onder water. Dit zorgt voor een zeer hoge duurzaamheid en lange levensduur.

De betrouwbare lampen van de P-SERIE WORK hebben een natuurlijke kleurweergave en aanpasbare lichtfuncties. Zo kun je met het Advanced Focus System traploos scherpstellen en met één draai kiezen voor brede lichtstraal dichtbij of scherp licht voor veraf.

H-Serie Work

Zoek je naar de werkpaarden onder de hoofdlampen, kies dan voor de H-SERIE WORK van Ledlenser. Door de vele functies en innovatieve technologieën, is dit een ideale lamp voor de fervente professional. Deze krachtige hoofdlampen zijn vervaardigd van zwart aluminium, waarbij de lampkop en de eindkap extra beschermd worden. De lampen kunnen onder extreme toepassingen gebruikt worden; de IP67 waarde zorgt voor een buitengewone stof- en waterbescherming.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over de verschillende werklampen van Ledlenser? Bel dan met 0180-64 54 00, of stuur een e-mail.

Onze specialisten helpen jou graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl