De top in vluchtrouteverlichting en -aanduiding nu ook verkrijgbaar in 24 Volt

mei 13, 2020

ABB is continu bezig zijn productaanbod optimaal af te stemmen op behoeften vanuit de markt. Met nieuwe oplossingen, maar ook met productverbeteringen en uitbreiding van het assortiment met nieuwe varianten. Dat heeft geleid tot de introductie van Evago-armaturen in 24 Volt.

De Evago-serie was van zichzelf al heel compleet en zeker nu met de aanvulling van de nieuwe 24 Volt-armaturen. Zo zijn er varianten voor inbouw en opbouw en in zowel een vierkant als rond design. De vluchtrouteverlichting is toepasbaar bij plafondhoogtes tot wel 12 meter. En de armaturen voor vluchtroute-aanduiding gaan met een zichtafstand van 22 en 32 meter zelfs boven de wettelijk vastgelegde norm.

Optimale prestaties

Verder hebben de nieuwe armaturen hetzelfde minimalistische en strakke design en dezelfde voordelen als de reguliere armaturen in de serie. Met een lichtopbrengst van 500 cd/m2 behoort
de Evago tot de top in lichtprestatie. En met maar liefst vijf jaar garantie op zowel armaturen als lichtbron, is kwaliteit gegarandeerd. Zo biedt ABB VanLien met de complete Evago-lijn een ruime keus uit projectdekkende en stijlvolle noodverlichtingsoplossingen. Geschikt voor elke toepassing en elke ruimte, en met de hoogste staat van bedrijfszekerheid.

De voordelen

• Zeer complete productlijn, nu ook in 24 Volt
• Zichtafstand van 22 of 32 meter
• Minimalistisch & strak design met metaal
• Lichtopbrengst 500 cd/m2
• Geschikt voor plafondhoogtes tot 12 meter

www.vanlien.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl