De Ronde van Oosterberg

Samen krachten bundelen

september 26, 2019

Wij steunen Spieren voor Spieren, jij ook? Fiets, wandel of doneer!

Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken en daarom organiseert Oosterberg samen met Spieren voor Spieren in mei en juni een grootscheepse fiets tour om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. Help jij ook mee?

Fietsen

In 7 weken tijd worden 19 etappes gefietst door heel Nederland van Oosterberg vestiging naar Oosterberg vestiging, wij zoeken nog deelnemers! Het betreft routes van gemiddeld 85 kilometer welke worden gefietst met zo’n 26-28 km/pu. Ben jij betrokken bij Koninklijke Oosterberg als bijvoorbeeld klant, leverancier of medewerker en vind je het leuk om te fietsen en ook nog eens geld op te halen voor Spieren voor Spieren, kies dan een leuke route en schrijf je in:

 Ik wil graag mee fietsen met de Ronde van Oosterberg

Liever wandelen?

Dat kan ook! Op 25 juni vindt er een afsluitende wandeletappe plaats van ons hoofdkantoor in Zutphen naar ons DC in Apeldoorn, ongeveer 18 kilometer.

Ik wil graag mee wandelen met de Ronde van Oosterberg

Alleen doneren?

Indien u liever niet fietst en/of loopt maar toch iets wilt betekenen voor Spieren voor Spieren, dat kan! Er is de mogelijkheid om alleen een donatie te doen.

Ik wil een donatie doen aan Spieren voor Spieren

Elke etappe sluiten we af met een barbecue bij de vestiging waar de helden van die dag binnen komen. U bent van harte welkom om de route af te komen sluiten! Alles wat deze dag op wordt gehaald; donaties, inschrijfgeld en sponsorbedragen; gaat naar Spieren voor Spieren!

www.rondevanoosterberg.nl

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl