De Ronde van Oosterberg

Samen krachten bundelen

september 26, 2019

In 2020 gaan we samen iets moois doen voor kinderen met een spierziekte! Help jij ook mee? Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken. Vanuit deze gedachte organiseert Oosterberg in mei en juni 2020 een grootscheepse fietstour om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte.

De Ronde van Oosterberg

In 7 weken tijd worden er  20 etappes gefietst van Oosterberg vestiging naar Oosterberg  vestiging. Met als doel: geld ophalen om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. En jij kan hier aan bijdragen!

Hoe?

In het voorjaar van 2020 organiseren we 20 fietsetappes waar jij je voor in kan schrijven. De etappes worden gereden van Oosterberg vestiging naar Oosterberg vestiging en bedragen tussen de 80 en 120km per etappe. Bij aankomst zal er een welkomstcomité klaarstaan die de helden van de dag binnenhaalt.

Bij aanmelding betaal je € 12,50 inschrijfgeld, dit geld gaat rechtstreeks naar Spieren voor Spieren. Daarnaast moedigen wij het zeer aan dat iedereen donaties ophaalt voor zijn rit.

100% van het inschrijfgeld én de sponsorgelden gaat direct naar Spieren voor Spieren, waar zij wetenschappelijk onderzoek mee financieren, sporthulpmiddelen voor kinderen met een spierziekte mee financieren of het Spieren voor Spieren kindercentrum en expertisecentrum ondersteunen om zo de diagnose, behandeling en zorg van kinderen met een spierziekte te verbeteren.

De speciale registratie- en doneerpagina zal begin 2020 gelanceerd worden. Uiteraard houden we je op de hoogte wanneer de pagina live is!

Wanneer?

We starten op 12 mei 2020 op onze vestiging Zevenaar en eindigen op 25 juni 2020 op ons distributiecentrum in Apeldoorn. Het volledige fietsschema vind je hier.

Inschrijven?

De voorinschrijving is geopend! Je kan nu al aangeven of je interesse hebt om deel te nemen  aan één of meerdere etappes. Zodra de definitieve inschrijving opengaat, ontvang je een bericht van ons.

Fiets jij mee in 2020?

Schrijf je nu in en steun Spieren voor Spieren!

INSCHRIJVEN

100% van alle registratie- en sponsorgelden gaat naar Spieren voor Spieren.

De Ronde van Oosterberg is mede mogelijk door:

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl