De Ronde van Oosterberg

Samen krachten bundelen

Koninklijke Oosterberg organiseert samen met Spieren voor Spieren in mei en juni een grootscheepse fiets tour om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. Help jij ook mee?

INSCHRIJVEN  of  DONEREN

De Ronde van Oosterberg

In 7 weken tijd worden er 19 etappes gefietst en 1 gelopen van Oosterberg vestiging naar Oosterberg  vestiging. Met als doel: geld ophalen om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Jij kan hier aan bijdragen!

Hoe?

In mei en juni organiseren we 20 etappes waar jij je voor in kan schrijven. 19 etappes worden van Oosterberg vestiging naar Oosterberg gefietst en bedragen tussen de 80 en 120km per etappe. De afsluitende etappe betreft een wandel etappe, hier wordt er gewandeld van ons hoofdkantoor in Zutphen naar ons DC in Apeldoorn. Bij aankomst van de die dag gereden/gelopen route zal er een welkomstcomité klaar staan die de helden van die dag binnen haalt.

Aanmelden? Bij jouw aanmelding betaal je eenmalig € 12,50 inschrijfgeld, dit geld gaat rechtstreeks naar Spieren voor Spieren. Hiervoor krijg je onder andere een fietsshirt. Daarnaast kun je nog donaties ophalen voor jouw rit of mensen werven die jou graag willen sponsoren.

100% van het inschrijfgeld én de sponsorgelden gaat naar Spieren voor Spieren, waar zij wetenschappelijk onderzoek en sporthulpmiddelen voor kinderen met een spierziekte mee financieren of het Spieren voor Spieren kindercentrum en expertisecentrum ondersteunen om zo de diagnose, behandeling en zorg van kinderen met een spierziekte te verbeteren.

Wanneer?

We starten op 12 mei 2020 op onze vestiging in Zevenaar en eindigen op 25 juni 2020 op ons distributiecentrum in Apeldoorn. Het volledige fietsschema vind je hier.

Inschrijven?

De inschrijving is geopend! 

Fiets jij mee?

Schrijf je nu in en steun Spieren voor Spieren!

INSCHRIJVEN  of  DONEREN

100% van alle registratie- en sponsorgelden gaat naar Spieren voor Spieren.

 

Hoofdsponsoren

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl