De nieuwe verdelers en behuizingen MISTRAL65H zijn geschikt voor buiten-opstellingen in zware omstandigheden

oktober 21, 2019

De nieuwe MISTRAL65H range is bestand tegen stof, zout en uv-stralen

ABB heeft de MISTRAL65-range aan verdelers uitgebreid met de supersterke MISTRAL65H serie. De MISTRAL 65H is uitvoerig getest in zware omstandigheden en is bestand tegen zout, stof en uv-stralen. Mistral65H is slagvast IK10 (impact 20 Joule) en heeft een GWT 750°C. MISTRAL 65H is speciaal ontworpen voor toepassing onder zware omstandigheden zoals die zich voordoen in de glastuinbouw, bij PV-installaties en locaties aan zee.

MISTRAL65H is ABB’s meest innovatieve serie van IP65-geclassificeerde verdelers en maakt een volledige integratie tussen modulaire DIN-rail componenten, gesloten vermogensautomaten en frontelementen mogelijk. Dankzij de elegante en moderne vormgeving kan het worden geïnstalleerd in en rondom commerciële omgevingen waar een hoog niveau IP-bescherming vereist is.

David Ruzzon, Global Product Manager voor Consumer Units, zegt hierover: “Met de MISTRAL65H hebben we onze jarenlange technische ervaring gebruikt om een reeks van verdelers en behuizingen te creëren die hoogwaardige verdeeloplossingen bieden die bestand zijn tegen zware omstandigheden. De nieuwe MISTRAL65H serie is hiervoor grondig getest. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat deze verdeler hen niet in de steek zal laten wanneer de omstandigheden moeilijk worden”.

De MISTRAL65H heeft een serie specifieke tests voor hoge pr

oductprestaties doorstaan, waaronder de milieutests IEC 60068-2-52 (cyclische zoutnevel) en IEC 60068-2-5 (zonnestraling en verwering). Tevens is in de fabriek de mechanische functionaliteit, zoals het openen van de deur, getest op zandbestendigheid in zeer stoffige en zanderige toepassingen.

Alle MISTRAL65 verdelers voldoen aan de internationale normen IEC62208 en EN61439-3 en zijn beschikbaar voor maximale stromen tot 63A in 4, 8 en 12 modules en tot 125A in 18, 24, 36, 48, 54 en 72 modules.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een koploper op het gebied van technologie met een uitgebreid aanbod voor de sector van digitale technologieën. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB tegenwoordig een leidende rol binnen de sector van digitale technologieën met vier klantgerichte en wereldwijde businesses: Electrification, Industrial Automation, Motion en Robotics & Discrete Automation. De toonaangevende rol op digitaal terrein wordt ondersteund door het gemeenschappelijke digitale ABB Ability™ platform. De belangrijke Power Grids-activiteiten zullen in 2020 worden afgestoten aan Hitachi. ABB is actief in ruim 100 landen en heeft ongeveer 147.000 werknemers in dienst.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl