De nieuwe P31+ kabelgoot met alleen PLUSpunten

oktober 15, 2019

Met een nog innovatiever en uitgebreider programma kunnen kabelgoten nog sneller en eenvoudiger geïnstalleerd worden.

Alle PLUSpunten voor u op een rij:

+ Geïntegreerd automatisch koppelingssysteem
Het nieuwe type kabelgoot P31+ MF auto is voorzien van een automatisch koppelingssysteem met veermechanisme. Deze is ook horizontaal, zijwaarts vast te klikken en dit is ideaal wanneer er bijvoorbeeld gewerkt moet worden in een beperkte ruimte onder het plafond.

+ Geoptimaliseerd en uitgebreider programma
Nu met nog meer types kabelgoot, zoals P31+ MF of de klassieke P31+ ST met ‘eclic’ koppelplaten en een uitgebreider assortiment aan hulpstukken. Daarnaast zijn er de klassieke uitvoeringen met koppelplaten, de P31+ ST is hierin de standaard maar voor zware tot extra zware kabellast zijn er de nieuwe uitvoeringen P31+ ZW en EZW. Deze hebben een industrieel design uitgevoerd in hoogtes 25,60 en 100mm

+ Geavanceerde bodemdoordrukking
De P31 + kabelgoot is voorzien van een nieuwe, geavanceerde doordrukking in de bodem. Hierdoor wordt de kabelgoot bij kabellast meer solide met verminderde doorbuiging als resultaat. Het risico op beschadigde kabels wordt hierdoor aanzienlijk verlaagd.

+ Innovatieve hulpstukken
Meer installatiegemak door het vernieuwde slide-in inschuifsysteem, innovatief vervalstuk en 1 universele deksel voor alle hulpstukken.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl