De nieuwe Niko plafond detectoren met baanbrekend montagesysteem

juni 11, 2019

Bij het ontwerp van de plafonddetectoren, die naadloos integreren in elk interieur, werd rekening gehouden met de specifieke behoeften van installateurs. Bij deze nieuwe innovatieve en slimme elektronische oplossingen ligt de klemtoon op design, functionaliteit en installatiegemak.

Het vernieuwende design werd reeds bekroond met twee A’Design Awards en een iF Design Award.

Uniek montagesysteem

De detectoren zijn uitgerust met een innovatief montagesysteem, SnapFit, waarvoor patent werd aangevraagd. Dankzij dit systeem verloopt de installatie snel en gemakkelijk. Bovendien zijn de detectoren geschikt voor allerlei soorten verlaagde en vaste plafonds, dankzij de multifunctionele montagebeugels die verschillende materiaaldiktes aankunnen. Via de schroefloze insteekklem kunnen kabels snel worden aangesloten en worden de connectoren en het montagesysteem vervolgens eenvoudig afgeschermd door het deksel met kliksysteem.

Gebruiksvriendelijke app

Met behulp van de bijbehorende gebruiksvriendelijke en verbeterde smartphone app is het opstarten van de detector net zo makkelijk als de installatie ervan. De tweerichtingscommunicatie via Bluetooth® maakt de inbedrijfstelling, instelling én het onderhoud eenvoudig en zorgt ervoor dat andere installatietools overbodig zijn. De instellingen kunnen op voorhand worden bepaald en vervolgens worden geactiveerd op meerdere detectoren tegelijk.

Makkelijke keuze

De multifunctionele reeks bestaat uit drie verschillende types detectoren: 230 V-, DALI- en DALI BMS-detectoren. De gehele nieuwe homogene reeks 360°-detectoren wordt op dezelfde manier geïnstalleerd en geprogrammeerd. Het duidelijke overzicht van eigenschappen en functies maakt het voor installateurs gemakkelijk om de juiste producten te kiezen.

www.niko.eu

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl