De Interlight Hyperion®

juni 11, 2018

Ook al hangt hij vaak op eenzame hoogte, de Hyperion® highbay van Interlight heeft een uniek en oogstrelend design. Gecombineerd met de beste Meanwell driver levert deze highbay topprestaties.

Het design

Het design van de Hyperion® is geïnspireerd door de vorm van een diamant. Deze strakke vorm past in diverse stijlen en heeft ook een aantal technische voordelen: de luchtstroom door het armatuur is optimaal waardoor de LED’s goed gekoeld worden, wat een lange levensduur garandeert. Met de knop aan de bovenzijde van het armatuur kan geschakeld worden tussen 120W / 17400lm of 150W / 21000lm. Aan de onderkant van het armatuur bevindt zich een groot lichtoppervlak, wat optisch nog verder vergroot wordt door extra lichtpunten in de buitenste hoeken van het armatuur. Tevens heeft de highbay 240 lumen uplight aan de bovenzijde. Dit zorgt voor een rustiger lichtbeeld en minder verblinding omdat de ogen minder hoeven te accommoderen.

Toepassing

De Hyperion® is ideaal voor toepassing in sporthallen en het industriële domein, maar misstaat dankzij het bijzondere design en de antracietkleurige behuizing ook zeker niet in een specifieke retail omgeving, denk hierbij bijvoorbeeld aan een autoshowroom.

Garantie

De garantie op de Hyperion® is standaard 7 JAAR UNLIMITED.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl