Connectoren voor optimale verbindingen

oktober 5, 2017

Om storingen te voorkomen is niet alleen de keuze voor de juiste coaxkabel belangrijk, maar ook het gebruik van de juiste connectoren is van invloed. Om de keuze voor het juiste product en oplossing nog makkelijker te maken heeft Hirschmann Multimedia de belangrijkste eigenschappen van de IEC-connectoren en F-connectoren op een rijtje gezet.

CATV PUSH ON IEC-CONNECTOREN KOKWI 5 / KOSWI 5

De KOKWI 5 (female) en KOSWI 5 (male) zijn haakse IEC-connectoren met een verbeterde afscherming. De connectoren zijn gemakkelijk te monteren door de push on technologie en passen op alle KOKA coaxkabels van Hirschmann Multimedia. In combinatie met de KOKA 9 Eca coaxkabel creƫer je eenvoudig een 4G (LTE) proof verbinding.

CATV PUSH ON F-CONNECTOR QFC 5

Voor het supersnel aansluiten van F-aansluitingen op versterkers, verdelers en multitaps gebruik je de QFC 5. De connector is gemakkelijk te monteren door de push on technologie. Door de inkeping kun je met behulp van een steeksleutel de F-connector makkelijk aan- of losdraaien.

CATV PUSH ON F-CONNECTOR QFA 5

De QFA 5 is een haakse Quick Fix F-connector met zeer hoge afscherming. Door de push on technologie is de connector binnen een handomdraai bevestigd en zorgt deze voor een betrouwbare overdracht van het signaal.

CATV PUSH ON IEC-CONNECTOREN KOK 5 / KOS 5

De KOK 5 (female) en KOS 5 (male) zijn IEC-connectoren met een zeer hoge afschermingsgraad. Het gepatenteerde binnenwerk heeft een ingebouwde trekontlasting. Deze connectoren beschikken over een inkeping voor het makkelijk aan- of losdraaien.

Zelf de sterke eigenschappen van deze connectoren vergelijken?

Bezoek: https://www.hirschmann-multimedia.nl/connectoren.

Direct naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl