Conex breidt assortiment uit en verhoogt productie vanwege toenemende vraag

januari 6, 2020

Sinds 2019 is CONEX aan het uitbreiden en niet alleen met mankracht, maar ook met nieuwe producten. CONEX eerst alleen bekend van de oerdegelijke lasdoppen en lasklemmen, dan kunt u daar nu het complete assortiment geïsoleerde kabelschoenen, verbinders, adereindhulzen, inclusief de bijbehorende gereedschap en toebehoren, spiraalband en mantelbuizen aan toevoegen.

CONEX staat voor kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. Alle geïsoleerde kabelschoenen en verbinders, zijn van koper met een elektrolytisch vertinde laag en hebben een PVC en/of Nylon isolatie met kleurcodering conform de aderdoorsnede oftewel:

0,5–1,5mm2 in rood

1,5–2,5mm2 in blauw

4,0–6,0mm2 in geel

Hierdoor kunt u de benodigde producten heel snel selecteren.

Het bijbehorende gereedschap, zoals perstangen en inzetstukken, hebben dezelfde kleurcodering of markering, zodat u gelijk weet met welke matrijs dient te worden geperst voor een goede verbinding.

Tevens zijn alle types voorzien van een EASY ENTRY COPPER SLEEVE. Deze koperbusinvoer zorgt ervoor dat de ader makkelijk en zelfzoekend in het product schuift en na het persen stabiel op zijn plaats blijft, dit biedt tevens betere trekontlasting in tegenstelling tot de uitvoeringen zonder deze sleeves.

Al onze geïsoleerde adereindhulzen zijn leverbaar per doos en  per rol in alle 3 de standaards, waarvan de DIN-standaard  uiteraard de meest gangbaar is.

CONEX als het om kwaliteit gaat.

www.conexholland.nl

Bekijk in de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl