Comelit video-deurintercom met gezichtsherkenning

februari 17, 2020

Mini Handsfree WiFi 2-draads, de revolutionaire tweedraads video-deurintercom van Comelit, beschikt vanaf nu over de functie gezichtsherkenning. Met deze functie is het mogelijk om na aanbellen, de deur te openen zonder sleutel, app of code. Één blik is genoeg.

Mini Handsfree WiFi 2-draads, de revolutionaire tweedraads video-deurintercom van Comelit, beschikt vanaf nu over de functie gezichtsherkenning. Met deze functie is het mogelijk om na aanbellen, de deur te openen zonder sleutel, app of code.  Een intuïtieve en handige manier om de toegang tot de woning te beheren via het video-deurintercomsysteem.

Bepaal zelf wie voortaan toegang heeft tot de woning

Activeer de gezichtsherkenningsfunctie in de app en beheer zelf wie er voortaan toegang heeft tot de woning. Voeg de bezoeker, nadat deze heeft aangebeld op het deurstation, eenvoudig toe door de gezichtsafbeelding van links naar recht te swipen en te bevestigen. Nu heeft de bezoeker voortaan met gezichtsherkenning toegang tot de woning. Handig voor bijvoorbeeld de kinderen en de mantelzorger.

Altijd verbonden

Mini Wifi 2-draads maakt het mogelijk, ook bij 2-draadssystemen, een deurintercom oproep via de smartphone te beantwoorden. Bestaande Simplebus systemen hoeven niet volledig te worden vervangen. Het verwisselen van de monitor kan al voldoende zijn om bijna elk systeem te upgraden.

In een maatschappij waar niet alleen de vraag naar veiligheid, maar ook naar comfort steeds meer toe neemt, willen we altijd en overal kunnen zien wie er aanbelt.

www.comelit.nl

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl