Comelit Secur HUB inbraakbeveiligingssysteem

februari 15, 2021

Secur HUB, het draadloze inbraakbeveiligingssysteem (tot 1500m bereik) met een compact en modern ontwerp. Dankzij de geïntegreerde wizard en IoT-technieken, is het systeem snel en eenvoudig te installeren. Er hoeven geen poorten op de router te worden ingesteld. Niet voor de app, het systeembeheer en ook niet voor de weergave van de aangesloten camera’s.

De draadloze inbraakbeveiligingskit KSW3205LN bestaat uit een centrale Secur HUB (HUB32LCD), twee draadloze magneetcontacten met een bedrade aux-ingang (RF1MCW), twee infrarood-detectoren (RF12PIR) en twee afstandsbedieningen (RF4KEY).
De centrale is voorzien van geïntegreerde WiFi- en Ethernet interfaces en een Cap-sense keypad met oplichtende tekens. Met de Comelit app is het mogelijk de Secur HUB te beheren, waar ook ter wereld. Een alarmmelding wordt gegeven bij beweging of ongewenst openen van de deur via de app, sirene en de centrale. Secur HUB kan geïntegreerd worden met Comelit deurintercom en camerabewaking. Er kunnen 16 IP-camera’s op de centrale worden aangesloten, die live kunnen worden weergegeven door de Comelit app, voor nog meer veiligheid en comfort.

www.comelit.nl

Direct naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl