Classe 300EOS – Evolution of Smart

november 14, 2022

De Classe 300EOS met Netatmo, de eerste geconnecteerde binnenpost met geïntegreerde spraakassistent Amazon Alexa van BTicino.

De Classe 300EOS is de allernieuwste revolutie op het gebied van intercomsystemen. Dankzij de ruime keuze aan Smart Home-functies en mogelijke uitbreidingen creëert u snel en eenvoudig een connected huis voor uw klanten. De deur openen, het weer opvragen of het alarm inschakelen, met de Classe 300EOS legt u de lat voor videofonie en toegangscontrole hoger zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

De nieuwe binnenpost van BTicino is als eerste uitgerust met Alexa, waardoor het apparaat bediend kan worden met de stem. Het is dus een echte hub waarmee u de slimme functies van uw woning kunt beheren. Naast het beheer van de videofoon kan er gecommuniceerd worden met alle traditionele functies van de Amazon Alexa-spraakassistent: muziekafspeellijsten beluisteren, timers en wekkers instellen, naar de exacte tijd vragen of verkeersinformatie ontvangen en een te volgen route kiezen.

De Classe 300EOS wordt gekenmerkt door een uniek verticaal design. Met deze opvallende en moderne look past de binnenpost in elk type woning of appartement. Het grote display en handige gebruikersinterface garanderen een optimale gebruikservaring.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl