Cellpack en verbindingstechniek

april 8, 2017

Cellpack levert al jaren diverse kabelverbindings- en aftakgarnituren. Denk hierbij aan gietharsmoffen, wikkelmoffen en krimpmoffen. Voor al deze garnituren levert Cellpack uiteraard ook de bijbehorende verbinders, kabelschoenen, aftakklemmen en ringklemmen. Zowel de traditionele persverbinders en perskabelschoenen, maar ook sinds een aantal jaren de schroef varianten.

Persverbinders worden al sinds jaar en dag ingezet, maar steeds meer opkomend zijn onze laag en middenspanning schroefverbinders en kabelschoenen.Onze CSV-T, CSK, VI en verbindingsblok systemen. Deze hebben een gezamenlijk bereik van 1,5mm2 tot en met 1000mm2.

Al deze verbindings, en aftak klemmen zijn al geruime tijd leverbaar.

Voordelen van deze schroeftechniek

  • Door het grote bereik zijn slechts een beperkt aantal klemmen nodig. Dat spaart u voorraad  en magazijn ruimte.
  • Iedere klem is geschikt voor zowel koper als aluminium kabel,  massief en samengeslagen, rond en sectorvormige ader. Dit lijdt wederom tot verlaging van voorraden in magazijn en bij de monteurs in de bussen.
  • Geschikt voor laag- en middenspanning tot en met 42kV.
  • Geïsoleerde en ongeïsoleerde verbinders zijn leverbaar.
  • Standaard gereedschap is toepasbaar (binnen of buitenzeskant), hierdoor geen overbodige dure gereedschappen.

Al deze systemen voldoen aan de officiële internationale IEC normen.

Informatie

Wilt u meer informatie en/of ondersteuning hebben betreffende deze of andere Cellpack producten, of bent u geïnteresseerd in de nieuwste catalogus, dan kunt u uiteraard altijd bij Cellpack of uw contactpersoon bij Oosterberg terecht.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl