CAMINI®

mei 13, 2019

Nieuwe serie warm witte 8W LED spots in stoere mat witte en mat zwarte uitvoering. Kies uit een vast of kantelbaar model. De vaste serie heeft een LED die dieper in het armatuur ligt, waardoor het licht niet verblindend is. De kantelbare spots zijn ideaal voor het gericht uitlichten van wanden of objecten. Ze zijn verkrijgbaar in een ronde en vierkante uitvoering. De Camini’s zijn IP44 geclassificeerd, dat wil zeggen dat ze ook toepasbaar zijn onder luifels, of in de badkamer (zone 2).

CAMICRO®

Onze kleinste LED spot ooit. De Camicro spot heeft een doorsnede van slechts 50mm en is 35mm hoog. Ook de bijgeleverde driver is klein zodat deze makkelijk door het kleine inbouwgat in het plafond past. Onderschat deze micro driver niet: Perfect dimbaar en een levensduur van minimaal 50.000 uur! Net als de Camini, zijn ze leverbaar in vaste en kantelbare uitvoering, met een stoere mat witte en mat zwarte afwerking en eveneens IP44 geclassificeerd.

De Camini en Camicro zijn de ideale sfeermakers in restaurants, hotels, retail en residentiele toepassingen maar óók in de badkamer. Enjoy!

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl