Cable Partners B.V. gaat voor nieuwbouw in 2021

december 15, 2020

Na ruim 20 jaar werken vanuit hun huidige locatie te Roosendaal gaat Cable Partners in 2021 verhuizen naar een nieuw bedrijfspand. “Vanuit dat toekomstige onderkomen zullen wij klaar zijn voor verdere uitbreiding van onze activiteiten en uitbreiding van onze welbekende dienstverlening,” aldus Peter Bode, CEO Cable Partners.

De nieuwe locatie zal bestaan uit een magazijn van ruim 4000 m², een buitenterrein van 3700 m² en kantoren met totale grootte van ruim 700 m².

“Door de directe ligging van het buitenterrein aan het magazijn en de compacte vorm van het magazijn zal er een efficiëntieslag in de orderverwerking gerealiseerd worden, waardoor wij in staat zullen zijn onze dienstverlening verder te optimaliseren,” aldus Peter Bode.

Naast de uitbreiding van de opslagcapaciteit wordt er momenteel een WMS-systeem geïmplementeerd teneinde de orderverwerking te professionaliseren. Bovendien wordt er geïnvesteerd in interne transportmiddelen en machinepark om het interne orderproces te versnellen.

“Al met al maken deze verhuizing en investeringen, gecombineerd met ons gemotiveerde en ervaren team, dat wij positief naar de toekomst kijken. Wij zijn dan nog beter in staat om aan de groeiende klanten wensen te voldoen,” sluit Peter Bode enthousiast af.

Cable Partners B.V. de leverancier van DYNAMIC kabel, ook in 2021

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl