Cable Partners al 25 jaar de betrokken B2B kabelleverancier

januari 29, 2020

Time flies when you’re having fun. Daar weten wij bij Cable partners alles van! Ons bedrijf, wat in 1995 opgericht is, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande en betrokken partner in de elektrotechnische branche.

De tomeloze energie en de wil om elke klant op het juiste moment te beleveren bepalen het succes. Dat wij ook nog eens beschikken over een zeer breed assortiment elektriciteitskabels, maakt het plaatje compleet.

Maatwerk, kennis en betrokkenheid

In ons magazijn in Roosendaal snijden wij de benodigde kabels precies op maat. Klaar voor just-in-time levering op locatie in heel Nederland of zelfs daarbuiten.

En wij gaan verder: met het steeds uitbreidend assortiment aan kabeltoebehoren wil Cable Partners haar klanten steeds meer ontzorgen.

Het team van Cable Partners is betrokken en bezit een brede expertise op hun vakgebied. Samen hebben wij 1 doel voor ogen: zorgen dat de klant direct aan de slag kan met absolute kwaliteitsproducten.

Al 25 jaar kwaliteit

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn er richtlijnen nodig. Bij Cable Partners zijn die al sinds de oprichting in 1995 tot in de haarvaten doorgevoerd. Het resultaat hiervan is een klantgerichtheid die door de hele organisatie gedragen wordt.

Dankzij dit onderscheidend vermogen, gecombineerd met de samenwerking met een groot aantal Europese fabrikanten, kunnen wij partnerships aangaan met gerenommeerde bedrijven uit de elektrotechnische en installatie branche.

De toekomst

Naast het terugkijken op de basis die in de laatste 25 jaar gelegd is kijken wij vanzelfsprekend naar onze toekomst. Om verdere groei te kunnen realiseren zullen wij in 2021 een nieuw pand betrekken waardoor wij in staat zijn onze logistieke dienstverlening weer verder te verbeteren. Daarnaast blijft ons streven om ons aandeel in uitstoot van schadelijke stoffen blijvend te verminderen hoog in het vaandel staan.

Let’s enjoy the ride!

www.cablepartners.nl

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl