Busch-free@home® Support

Snel en eenvoudig voor bewoners en professionals

december 5, 2016

busch-freehome-online-support-01Naast het ontwikkelen van nieuwe producten en technische oplossingen zet ABB in op tools om het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Een voorbeeld hiervan is het onlangs geïntroduceerde Busch-free@home® Online Support.

Hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk een (technisch) product ook is, u kunt toch behoefte hebben aan ondersteuning. Voor installateurs en gebruikers van free@home is dit nu beschikbaar op vrijwel ieder gewenst moment, zowel online als via persoonlijk contact.

Online Support voor iedereen

Op support.BUSCH-JAEGER.nl treft u als professional handige instructievideo’s en antwoorden op veelgestelde vragen. Ook bewoners vinden hier 24/7 veel nuttige informatie, waarmee ze zichzelf al snel en gemakkelijk verder kunnen helpen. Dat scheelt u ook tijd!

Wij zullen onze online support dienst continu actualiseren en uitbreiden met de nieuwste informatie rondom Busch-free@home®. Heeft u suggesties of mist u bepaalde informatie, dan zien wij uw reactie via het platform graag tegemoet.

Technical Support voor professionalslaptop_weisser-fond-webscreenbj-1

Mocht u er online onverhoopt niet uitkomen, dan helpt Busch-Jaeger Technical Support u graag verder. Voor installateurs en andere professionals zijn onze specialisten telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur via 088 2600 900.

Personal Support voor bewoners

Voor bewoners die meer hulp wensen, is het mogelijk om dagelijks van 08.00 tot 22.00 uur te bellen met 0900 2600 006 (35ct per gesprek) of gratis te WhatsAppen via 06 2945 6839.

 

homepage-750x463

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl