Busch-axcent® pur: schakelaarprogramma voor interieur op maat

september 21, 2020

Thuis is de plek waar mensen zichzelf kunnen zijn. Dat is terug te zien aan de meubels, kleur- en materiaalgebruik. De vernieuwde Busch-axcent® pur-serie maakt het mogelijk om dé persoonlijke finishing touch aan elk interieur te geven door ook de schakelaars af te stemmen op de inrichting.

Elk interieur is maatwerk

De woonomgeving wordt steeds belangrijker. Mensen brengen meer en vaker tijd thuis door. Alleen, met het gezin en met familie en vrienden. Des te belangrijker dat het interieur past bij de bewoners. De vernieuwde Busch-axcent® pur-serie maakt het mogelijk om van de inrichting tot in de kleinste details één geheel te maken.

Van glas tot leisteen

Het schakelaarprogramma is er in mooie, nieuwe en moderne kleuren en materialen. Busch-axcent® pur combineert rechte lijnen en hoogwaardige materialen met contrastrijke kleuren. Denk hierbij aan beton, leisteen en geperst papier. Of aan glas, platina en titanium. Aan combinaties als leigrijs met matzwart, oceaanblauw glas met matwit en antraciet met platina.

Flexibele montage

Het schakelaarprogramma is verkrijgbaar in 1- tot 5-voudige afdekramen, die verticaal of horizontaal gemonteerd kunnen worden. Wat hetzelfde is gebleven? De vertrouwde pure verschijningsvorm van Busch-axcent®. Meer weten? Ga naar busch-jaeger.de/nl.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl