Busch-aanwezigheidsmelder 230 V

december 18, 2018

Compacte apparaten voor vrijwel iedere toepassing. De nieuwe Busch-WachterR Present ProfessionalLINE is speciaal ontworpen voor gebruikers die de hoogste eisen stellen aan hoogwaardige techniek en een onopvallend elegant design. Dankzij het brede productassortiment kunnen alle wensen worden gerealiseerd. Met de combinatie van drie lensgeometrieen en 3 uitgangsvariantenheeft het assortiment voor alle denkbare toepassingssituaties de juiste producten in huis. Comfortabel op afstand bedienbaar en in twee aantrekkelijke designlijnen.

Mooi gevormd en functioneel

Met het vlakke en discrete design verenigen de nieuwe melders uit de Busch- aanwezigheidsmelder ProfessionalLINE serie elegante vormgeving met functionaliteit. En dat voor iedere smaak: klassiek met witte lens en witte afdekking of modern met antracietkleurige lens en een afdekking in aluminiumzilver. Samen met de optioneel verkrijgbare lakbare decorkap ontstaan veelzijdige vormgevingsmogelijkheden, bijvoorbeeld in de kleuren van uw corporate design.

 

Betrouwbaar en sterk

Ook de techniek mag er zijn. Zo wordt de uitstekende detectiekwaliteit van de Busch- aanwezigheidsmelders (640 schakelpunt)en naar keuze via een highperformancerelais, via ‘e-contact’ – een stille elektronische schakeluitgang speciaal voor leds – of via DALI (Digital Addressable Lighting Interface) betrouwbaar en veilig in stuurcommando’s voor lampen en andere verbruikers omgezet. Alle apparaten beschikken over een intelligente nevenpostingang en een master-slave-communicatie. De aan de voorkant toegankelijk aangebrachte bedieningselementen vereenvoudigen het instellen van de belangrijkste apparaatparameters. De automatische apparaatfuncties kunnen worden overgenomen door handmatige besturing. In-/uitschakelen naar behoefte is dus op ieder moment mogelijk met de impulsdrukker.

Comfortabel en innovatief

Alle Busch-aanwezigheidsmelders uit de ProfessionalLINE kunnen eenvoudig met de afstandsbediening worden bestuurd. Met een IR-handzender of comfortabel met de smart-app via bluetooth. Dit opent volledig nieuwe mogelijkheden: van de parametreerbaarheid incl.  energiemonitor en de nieuwe bedrijfsmodus ‘comfortautomatiek’ tot aan de uitschakeling en gevoeligheidsinstelling van sensoren kunnen met de bluetooth-modellen alle wensen worden gerealiseerd. En voor toepassingen buitenshuis is een speciale variant verkrijgbaar met een hogere IP-beschermingsgraad (spatwaterdicht). Voor de allerhoogste eisen bieden de DALI-apparaten bovendien verdere innovatieve kenmerken zoals een timergestuurde basis- en nachtlichtfunctie of een 2-traps uitschakelautomatiek (volgens EnEV / EN 15232).

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl