Building Holland 2019, wij zijn erbij, u ook?

(Re)Building the Future

maart 4, 2019

Oosterberg verwelkomt u graag van 9 t/m 11 april 2019 op Building Holland, hét driedaagse integrale event voor de bouw, installatie- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt elk jaar plaats in de RAI Amsterdam.

Tijdens Building Holland komt u Oosterberg, samen met Raab Karcher en Wasco, tegen op stand 11.55 als partner in Greenworks, ons duurzaamheidslabel. Greenworks toont u aan de hand van de Greenworksscore in één oogopslag welke producten en installaties de betere keuze zijn als het gaat om duurzaam bouwen. Via het Greenworks concept draagt Oosterberg daarnaast bij aan kennisoverdracht op het thema duurzaam bouwen en bevorderd daarmee ook de ketenintegratie tussen aannemer, E-installateur en W- installateur.

Zien we u op Building Holland?

Wij nemen u mee in de duurzame, logistieke oplossingen die Oosterberg biedt, om samen met u de keten te optimaliseren om zo tot verduurzaming van het bouw-en installatieproces te komen.

U kunt zich nu dan direct registreren voor gratis toegang. Het aanmeldformulier vindt u hieronder. U bent van harte welkom op stand 11.55.

Meld u dan hier aan

(Re)Building the Future

Het thema van Building Holland is dit jaar: (Re)Building the Future; samen bouwen aan de toekomst in Nederland. Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk of de mogelijke problemen die ontstaan door grondstoffen schaarste. Daar komt dan nog bij dat architecten, engineers en bouwers nog steeds grote moeite hebben om de waarde van duurzaam gezond wonen en werken ook echt in de praktijk waar te maken.

 

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl