Bespaar tijd en rommel met Go Wireless pakketten

juli 9, 2018

Eaton’s voorgeconfigureerde Go Wireless pakketten maken de installatie van wandschakelaars die verlichting, zonwering en ventilatie aansturen eenvoudiger, helpen u tijd te besparen en geven u de mogelijkheid uw omzet te verhogen.

U hoeft geen sleuven te frezen of draden te trekken om een wandschakelaar te installeren. Elk pakket bevat een voorgeconfigureerde draadloze wandschakelaar en actor. De actor wordt geplaatst in een inbouwdoos of centraaldoos. De draadloze wandschakelaar kan overal geplaatst worden en bediend worden vanaf elke mogelijke plek, zelfs op een glazen wand. Deze is te gebruiken in combinatie met de meeste 55mm afdekramen van de bekende merken schakelmateriaal zodat deze altijd past in het interieur van uw klant.

Eaton’s Go Wireless pakketten zijn uitgerust om snel en eenvoudig de meest voorkomende oplossingen te realiseren:

  • Wireless Switch All
  • Wireless Dim All
  • Wireless Shading
  • Wireless Ventilation
  • Wireless Second Switch

Go Wireless pakketten kunnen dienen als basis voor een slim huis, en u hiermee de mogelijkheid geven om aanvullende verkopen te realiseren bij uw klanten. Extra functionaliteiten, zoals tijdschakelfuncties of app-besturing kunnen worden geactiveerd door slechts een component toe te voegen.

Bezoek voor meer informatie ook: http://www.eaton.nl/nederland/Productenoplossingen/Electrical/ProductenServices/Residentieel/xComfort/index.htm#tabs-4

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl