Bespaar 50% ruimte met de compacte installatieautomaat S200C

maart 11, 2021

Wie maar weinig ruimte beschikbaar heeft in de schakelkast en niet wil besparen op kwaliteit weet zich sinds kort verzekerd van de smalle S200C installatieautomaat van ABB. Deze compacte automaat is speciaal ontwikkeld met het oog op installatiecomfort. Door goedkeuringen voor uiteenlopende markten en vele uitvoeringen, is de S200C ideaal voor een groot aantal toepassingen.

De nieuwe S200C installatieautomaten van ABB zijn compact en bewezen. Met een breedte die de helft smaller is dan de gebruikelijke automaten, zorgt de S200C voor ruimtebesparingen in de installatiekast of onderverdeler. De installatieautomaat is in verschillende configuraties leverbaar: 1P+1P, 2P, 3P en 4P met uitschakelvermogens die variëren van 3kA tot 10 kA.

De ruimtebesparende S200C range is breed inzetbaar voor applicaties in woningbouw, utiliteit en industrie. Er zijn speciale uitvoeringen voor tractie toepassingen en spoorwegtoepassingen. De S200C heeft het Lloyds keurmerk en is daarmee goedgekeurd en inzetbaar voor toepassing in de scheepvaart.

Installatiecomfort

De installatie van de nieuwe installatieautomaten is even snel als eenvoudig. Met de unieke clips is de automaat in een handomdraai te monteren en demonteren. Extra hulp- en signaalcontacten – in halve breedtemaat – zijn gemakkelijk toe te voegen. De voeding – via de rail of bedraad – is daarbij via boven- én onderzijde mogelijk.

Voor een helder overzicht – ook ná installatie – geeft een slijtvaste lasermarkering aan de voorzijde van de installatieautomaat duidelijk zicht op de belangrijkste technische informatie. Onder de contactschakelaar is ruimte vrij gehouden voor het invoegen van labels zodat beveiligde lijnen altijd duidelijk herkenbaar zijn. De contactschakelaar zelf is gegarandeerd veilig door de indicatie van de contactpositie in groen/rood.

Meer weten over de S200C installatieautomaat? Bezoek dan de speciale webpagina met installatieautomaten. Daar vindt u een compleet overzicht van alle mogelijkheden en toepassingen.

Download hier de brochure.

Bezoek hier de webpagina.

Meer informatie over installatieautomaten.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl