Bescherm je kabels met de kabelkanalen van Pflitsch

april 19, 2021

Kabelkanalen en kabelgoten beschermen je kabels en leidingen tegen invloeden van buitenaf zoals beschadiging, stof en vuil. Een betrouwbare kabelgeleiding verlengt bovendien de levensduur van je kabels en leidingen. Fabrikant Pflitsch heeft drie oplossingen voor een betrouwbare en efficiënte kabelgeleiding.

Voor elke toepassing de juiste kabelgoot

Kabelkanalen moeten vanzelfsprekend  voldoen aan specifieke eisen van de omgeving waar de machine of apparatuur staat. Voor een productielijn in de voedingsmiddelenindustrie is een ander type kabelkanaal vereist dan bij een transportband in een machinefabriek die in een zwaar industriële omgeving staat. Pflitsch heeft voor elke toepassing het juiste type kabelkanaal/kabelgoot in huis.

Dit zijn de oplossingen van Pflitsch voor een betrouwbare kabelgeleiding

Pflitsch heeft 3 types kabelkanalen/-goten voor een betrouwbare en efficiënte kabelgeleiding in het assortiment.

Elk type heeft zijn eigen specifieke toepassing. Zo zijn de open draadgoot-kabelkanalen speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie. De PIK-kabelkanalen zijn uitermate geschikt voor machinebouwers waar kleinere aantallen kabels toegepast worden. Het VARiOX kabelgootsysteem kies je wanneer je snel een eenvoudige installatie wilt maken.

Keurmerken en certificeringen

Alle kabelgootsystemen voldoen aan de eisen zoals die gesteld worden in de norm IEC 61537. Deze norm beschrijft de eisen voor kabelkanalen die worden gebruikt om kabels en leidingen te geleiden. In onderstaande tabel zie je in één oogopslag de keurmerken en certificeringen van elk type Pflitsch kabelkanaal.

VDE SA UL C-UL DNV-GL CE RoHS
VARiOX kabelgootsysteem x x x
PIK-kabelkanaal, staal x x x
PIK-kabelkanaal, roestvrijstaal x x x x
Open draadgoot-kabelkanalen, staal x x x x
Open draadgoot-kabelkanalen, roestvrijstaal x x x x

 

Elektromagnetische compatibiliteit

Heb je een EMC-issue en wil je weten welke type kabelgoot je in dat geval het beste kunt toepassen? Neem contact op met de specialisten van Oosterberg, zij adviseren je graag.

Hemmink en Oosterberg

Als kennispartner op het gebied van Industrieel Kabelmanagement zoekt Hemmink, samen met Oosterberg en fabrikant Pflitsch, naar passende oplossingen voor jou als machinebouwer of engineer. Wij denken graag met je mee.

Al deze oplossingen van Pflitsch voor een betrouwbare en efficiënte kabelgeleiding zijn verkrijgbaar bij Oosterberg. Vraag je contactpersoon voor meer informatie.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl