Belangrijke update van de JUNG eNet SMART HOME server

juli 21, 2021

Gebruikt of installeert u de JUNG eNet SMART HOME server? Dan wijzen wij u graag op een belangrijke update hiervan naar versie 2.3.1. Deze update moet uiterlijk 31 augustus aanstaande uitgevoerd worden. 

Op 31 augustus 2021 verloopt het veiligheidscertificaat van de JUNG eNet SMART HOME server. Om ervoor te zorgen dat de eNet SMART HOME app na deze datum nog steeds gekoppeld wordt met de server, is het van groot belang om op tijd de update naar versie 2.3.1. uit te voeren. We verzoeken u daarom om de klanten bij wij u een eNet server heeft geïnstalleerd te informeren en stimuleren om de update tijdig uit te (laten) voeren.

Op de website van JUNG vindt u meer informatie over de update, een update handleiding en video-instructie.

Updateproces via automatische download

JUNG adviseert om bij de update naar versie 2.3.1, maar ook voor toekomstige updates, de instelling ‘automatische download’ te gebruiken. Deze kunt u selecteren in de systeeminstellingen onder het tabblad ‘algemeen’ onder ‘updateprocedure’. Wacht vervolgens tot de update beschikbaar is (dit kan tot 24 uur duren) of klik op de button ‘zoeken’ zodat de eNet Server direct de update kan opzoeken en downloaden. Maak voorafgaand aan de installatie van een update altijd een export van het project als back-up.

Ook al geniet het niet de voorkeur, u kunt de server ook handmatig updaten. Let daarbij wel op de update tree. Deze vindt u samen met het stappenplan in de updatehandleiding.

Heeft u vragen over deze update?

Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Oosterberg. We helpen u graag.

 

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl