Barcodescanner maakt bestellen nog eenvoudiger

april 30, 2021

Bij Koninklijke Oosterberg maken we het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk om te bestellen in onze webshop, bijvoorbeeld door de toevoeging van een barcodescanner aan de mobiele webshop en webapp. Wat is hiervan de meerwaarde voor jouw bedrijf? We vroegen het accountmanager Prevesh Ramkisoen en business manager Hans Schneiders. “Met de barcodescanner maken we bestellen nog eenvoudiger.”

Prevesh is accountmanager in de regio Amsterdam en e-commerce adviseur voor de regio Noord-Holland. Hij vertelt: “Met de toevoeging van de barcodescanner aan de mobiele website en webshop heb je niet langer een computer of laptop nodig om snel en simpel te bestellen. Je kunt met je telefoon of tablet direct het betreffende product scannen, aangeven hoeveel je hiervan nodig hebt en jouw bestelling doorgeven. Dit is, zeker wanneer je veel op locatie werkt, veel eenvoudiger dan eerst noteren wat je nodig hebt, om dit later op te zoeken en te bestellen in de webshop.”

Bestellen uit een catalogus

Om het bestellen nóg gemakkelijker te maken, werkt Prevesh voor verschillende klanten aan een catalogus waarin hun hardlopers staan, voorzien van een barcode. “Met een catalogus op maat in de bus of auto maken we jou of jouw monteurs bekend met ons bedrijf en maken we het gemakkelijk om te bestellen. Je bladert heel eenvoudig naar het benodigde product, scant dit, vult het benodigde aantal in en zet je bestelling door. Bovendien kun je via een productselectie kiezen welke producten jouw medewerkers kunnen bestellen, waardoor je sturing geeft aan het bestelproces.”

Magazijnstellingen met barcodes

In de industrie werkt men minder op locatie. Toch biedt de barcodescanner ook in deze sector veel mogelijkheden. Hans, als business manager landelijk verantwoordelijk voor de industrie binnen Oosterberg, vertelt: “Neem bijvoorbeeld panelenbouwers. Zij verbruiken veel klein materiaal en hebben dit veelal op voorraad liggen. De barcodescanner kan het bijbestellen van deze producten, van het noteren van de te bestellen producten tot het invoeren in de computer, vergemakkelijken. Bij een aantal klanten hebben we de magazijnstellingen al van barcodes voorzien. De inkoper loopt vervolgens met de scanner langs de schappen en scant de producten die hij nodig heeft.”

Hans en Prevesh zijn het erover eens: de barcodescanner – eventueel aangevuld met een catalogus op maat – is een mooie toevoeging waarmee we jou als klant nog beter van dienst kunnen zijn.

Wil je meer weten over deze mogelijkheid?

Neem dan contact met ons op.

Terug naar Oosterberg nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl