Bailey LED Corn, nu nog meer mogelijkheden!

augustus 31, 2017

Onder de Led Corn serie introduceerde Bailey twee jaar geleden een uitgebreid programma aan retrofit lampen met een hoge lumen waarde. Mede vanwege de uitfasering van menglichtlampen, kwikdamplampen en hoge wattage gloeilampen, werd het een groot succes. Wat het succes vergrootte waren de hoge lumen / watt verhouding (150 lm/watt), de enorme keuze (3 lichtkleuren, 2 lampvoeten en 6 wattages) en de lange levensduur (50.000 uur). Maar de markt vraagt om nog meer.

Om in te spelen op die verschillende vragen heeft Bailey de volgende toevoegingen gedaan:

  • LED Corn EcoWarm. Geeft het rustige 2200k “oranje” licht wat o.a. erg gevraagd is in (historische) binnensteden.
  • LED Corn 1 Direction. Voor staande toepassing in straat- en terreinverlichting. De lamellen voor de lichtbronnen zorgen ervoor dat het licht alleen naar beneden schijnt en daarmee wordt ongewenste lichtvervuiling naar boven toe voorkomen.
  • LED Corn Street. Vooral voor straat- en terreinverlichting waarbij de lichtbron horizontaal wordt toegepast. Wordt geleverd met ondersteuning zodat de lampvoet niet bezwijkt onder het gewicht van de lamp.
  • LED Corn Mobile. Een duurzame vervanger van de traditionele draagbare bouwlamp. Ideaal om bouwplaatsen tijdelijk te verlichten. Geeft met meer dan 9000 Lumen erg veel licht.
  • LED Corn Plus. Extra krachtige lichtbron met 140W die meer dan 18000 Lumen levert. Vanwege deze prestatie voorzien van een ingebouwde ventilatie en aanbevolen voor buitengebruik.

Ga naar de Bailey site en zoek op Led Corn of bel met de specialisten van Bailey die u graag verder helpen.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl