Bailey komt met extra warm licht

juni 6, 2017

Bij Bailey hadden ze het al voorzien, met de LED Corn! Straatverlichting wordt nu vaak vervangen door energiezuinige led lampen, die wit licht afgeven. Bewoners van steden vinden de zachte gouden gloed van gloeilampen belangrijk voor de beleving van een  stad en missen deze beleving nu vaak door het witte led licht.

Bailey introduceert daarom de LED Corn, een retrofit led-lamp voor de zakelijke markt. Het is een led ‘retrofit’ alternatief waarbij het originele armatuur gespaard blijft. Hiermee heeft Bailey een groot assortiment LED alternatieven voor de traditionele straatlampen in huis. Er zijn uitvoeringen in 3 lichtkleuren (3000k, 4000k en 6500k). Maar om nog meer aan de wens van zacht licht tegemoet te komen, komen ze nu met extra warm licht (2000k).

Naast het verschil in verbruik (red. de LED Corn verbruikt tot 75 procent minder stroom) gaat de LED Corn langer mee (red. tot 50.000 branduren).

De LED Corn is de retrofit vervanger in zowel binnen- als buitentoepassingen. Niet alleen voor straatverlichting en parkeerplaatsverlichting maar ook voor binnentoepassingen waar een hoog plafond is of een grote ruimte belicht moet worden zoals magazijn, kerk, klaslokaal, zalen et cetera.

 

Voor meer informatie, bezoek www.bailey.nl.

 

Direct naar de webshop

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl