Assortiment pakketten Go Wireless uitgebreid met Wireless Heating

januari 7, 2019

Eaton’s Go Wireless pakketten maken de installatie van wandschakelaars mogelijk zonder hak- en breekwerk. Het assortiment is onlangs uitgebreid met het pakket Wireless Heating, zodat nu ook de temperatuur in een ruimte aangestuurd kan worden met Go Wireless.

De Go Wireless pakketten van Eaton zijn geschikt voor het snel en betrouwbaar oplossen van de meest voorkomende gevallen, zonder extra leidingwerk. Boren, sleuven frezen of draden trekken is niet nodig. Uw klant kan zelfs tijdens de klus nog veranderen van mening over de plaats van een schakelaar omdat deze met een kleine moeite kan worden verplaatst en geïnstalleerd.

Nieuw is het pakket Wireless Heating: met dit pakket kan de temperatuur in een ruimte via de draadloze Room Controller Touch, die op elk oppervlak gemonteerd kan worden, geregeld worden.

Reeds geïntroduceerde pakketten zijn Wireless Switch All, Wireless Dim All, Wireless Shading, Wireless Second Switch en Wireless Ventilation. Elk pakket bevat een voorgeconfigureerde draadloze wandschakelaar en actor. Ze zijn te gebruiken in combinatie met de meeste 55mm afdekramen van de bekende merken schakelmateriaal zodat ze altijd passen in het interieur van uw klant.

www.eaton.nl/gowireless

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl