Altijd en overal verbonden dankzij de slimme binnenpost Classe 100

maart 11, 2021

De Classe100 binnenpost van BTicino: deurbediening met maximale vrijheid

Wifi-verbinding als nieuwe standaard

Met het Classe 100-assortiment zet BTicino volledig in op gebruiksvriendelijke en elegante binnenposten. Wifi-verbinding wordt de nieuwe standaard in deurcommunicatie. Op deze manier blijft de consument steeds verbonden met de woning en beantwoordt hij oproepen vanaf zijn werk, vakantieadres of vanuit zijn luie stoel.

Ideale oplossing voor renovatie

Bij de renovatie van een woning of appartement is niet langer sloop- en breekwerk nodig om een bestaande 2-draads binnenpost te vervangen. Dankzij de wifi-verbinding heeft u als installateur geen netwerkkabel nodig en kunt u de bestaande bekabeling opnieuw gebruiken. Dit levert aanzienlijke tijdwinst op voor uzelf en de consument.

Alle toestellen van het Classe 100-assortiment zijn makkelijk te installeren. Voor de installatie is geen IP-kennis vereist. Vergeet dus de complexe installatie of ingewikkelde configuratie van een IP-netwerk. Ook het verbinden van een smartphone met de binnenpost is vanaf nu kinderspel.

Eindeloze toepassingsmogelijkheden

Met de Classe 100-binnenpost van BTicino haalt de gebruiker vrijheid, comfort en gebruiksgemak in huis. De mogelijkheden van een verbonden videofoon zijn eindeloos:

  • Alle oproepen aan huis beantwoorden, waar dan ook ter wereld.
  • De poort openen met de smartphone, zonder afstandsbediening.
  • Van afstand de tuinverlichting of het sproeisysteem (de)activeren.
  • De woning bekijken op afstand.
  • Via de app een intercom voorzien tussen smartphone en binnenpost, waardoor de gebruiker in contact blijft met zijn woning.

Bied uw klanten maximale vrijheid en comfort met de verbonden videofonie-oplossingen van BTicino.

Bestel de Classe 100 via de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl