Altijd een betrouwbare industriële verbinding

november 22, 2019

Voor het waarborgen van een betrouwbare industriële verbinding is het belangrijk dat u kiest voor hoogwaardige producten. Hirschmann Multimedia biedt een zeer uitgebreid assortiment industriële connectoren; zo realiseert u altijd een passende connectie. Binnen de machinebouw, besturingstechniek, medische elektronica en de chemische industrie zijn deze robuuste, stroom voerende connectoren cruciaal voor een consistent productieproces.

De M12 Power Series voldoet dankzij gebruik van hoogwaardige materialen aan de hoogste internationale normen. Met meerdere connector coderingen is deze connector op verschillende fronten inzetbaar.

UITSTEKENDE PRESTATIES

Met de M12 Power Series creëert u met de conventionele M12 technologie een hoog voltage connectie. Stoom voerend tot 16A op 630V maakt u het mogelijk met een compact ontwerp een zeer hoog voltage te realiseren en is het daarmee een antwoord op de toenemende vraag van voeding in een zo klein mogelijke ruimte.

DE VOORDELEN

Of de omgeving nu zeer nat, zeer droog, zeer stoffig of zeer trilling onvriendelijk is, deze M12 connectoren zijn dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen inzetbaar bij diverse toepassingen.

• Eenvoudige montage
• Eenvoudig te vervangen
• Makkelijk los te koppelen van voeding.

CA SERIES EN ST SERIES

Door de combinatie van het lichte gewicht en mechanische robuustheid is de CA connector een betrouwbare alleskunner op het gebied van stroomvoering. Of u nu een machine ermee wilt voeden, straatverlichting erop aan wil sluiten of tuinverlichting wilt aansluiten; qua gebruikersgemak en kwaliteit loopt de CA serie voorop.
De ST serie is de standaard wanneer het gaat om voeding binnen building automation. Ontworpen om probleemloos te werken in zeer zware omstandigheden.
Voor beide series geldt dat de installatie eenvoudig is, waardoor u als installateur snel kunt werken.

MEER INFORMATIE?

Meer weten over deze producten of het industriële assortiment van Hirschmann Multimedia? Neem contact op via ln.nn1618105344amhcs1618105344rih@o1618105344fni1618105344 of kijk op de website voor meer informatie.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl