Allround automaat biedt wereldwijd veiligheid

april 4, 2017

 

Omdat ABB producten wereldwijd worden toegepast moeten ze voldoen aan de hoogste eisen. De nieuwe installatieautomaat SU200M voldoet aan keurmerken UL 489/ CSA22.2 No.5, CCC en IEC en is daarmee de enige automaat op de markt die wereldwijd inzetbaar is.

Handig voor OEM

Door standaard te kiezen voor de allround installatieautomaat SU200M ben je altijd verzekerd van de juiste beveiliging. Overal ter wereld, ook in Noord Amerika/ Canada. Voor een OEM die bouwt aan applicaties die wereldwijd worden ingezet is deze allrounder de perfecte oplossing. De SU200M is leverbaar in 1-, 2-, 3- en 4-polige uitvoering tot 63A in C-, K- en Z-karakteristiek. De C- en Z-karakteristiek zijn tot 40A geschikt tot 480VAC.

Details maken het verschil

De nieuwe SU200M installatieautomaten zijn bijzonder schok- en trilling bestendig en daarmee de beste oplossing voor heavy-duty toepassingen. De hoge kwaliteit kunststof voorkomt breuk, is halogeenvrij, voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot ontvlambaarheid (UL94) en is volledig recyclebaar. De unieke dubbele twin-kooiklem zorgt voor aansluitgemak van kabels tot 35mm², dit samen met een 10mm² doorverbindingskam.

AC en DC naar wens

Voorraadplanning en projectengineering worden nog eenvoudiger met de SU200M. De installatieautomaten zijn geschikt voor AC en DC applicaties. Dit zorgt voor een verlaging van voorraad en het aantal producttypes op projecten.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl