De állerbeste prijs/prestatie in één doos!

december 19, 2016

Wie kent hem niet; de blauwe vertrouwde ventilatie-unit CVE die in meer dan 1 miljoen Nederlandse huishoudens te vinden is? Deze robuuste en energiezuinige ventilatietopper was al verkrijgbaar in een handig alles-in-1-ventilatiepakket met alle componenten voor het vernieuwen en verbeteren van ventilatiesystemen. Itho Daalderop introduceert nu twee nieuwe en zéér scherp geprijsde CO2-ventilatiepakketten met de vertrouwde CVE ventilatie-unit als basis; het CVE CO2-pakket Optima en het CVE CO2-pakket Optima Inside.

De nieuwe pakketten zorgen geruisloos voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in de woning zonder dat de bewoner hiernaar om hoeft te kijken. Met de béste prijs/prestatie verhouding biedt Itho Daalderop een vraaggestuurde alles-in-één-toepassing voor zowel nieuwbouw als renovatie.

grth-hr-03-00266-cve-optima-pakketCVE CO2-pakket Optima

– CVE ECO RFT HE ventilatie-unit (415 m3/h)
– CO2-sensor met geïntegreerde bediening in de woonkamer
– Draadloze RFT auto bediening in de badkamer
– Beste prijs/EPC
– Uitstekend toepasbaar in nieuwbouw

 CVE CO2-pakket Optima Inside

– CVE ECO RFT HP ventilatie-unit (415 m3/h)grth-hr-03-00268-cve-optima-inside-pakket
– Ingebouwde CO2-sensor
– Draadloze RFT auto bediening in de badkamer
– Beste prijs/prestatie
– Zeer geschikt voor renovatie

Gelijkwaardigheidsverklaring

Voor het CVE CO2-Optima pakket is een tweetal gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen beschikbaar voor grond gebonden (GG) en niet grond gebonden woningen (NGG).

Maak uw systeem nóg OPTIMAler

Met het Optima en Optima Inside pakket zijn er handige pakketten voor CO2-gestuurde ventilatie voor de gehele woning. Wil je nóg meer grth-hr-04-00045-rf-co2-bed-230vcomfort en bedieningsgemak? Beide pakketten kunnen, net zoals een standaard CVE, eenvoudig worden uitgebreid met diverse vocht- en/of bewegingssensoren en bedieningen.

Met de RV-sensor gaat de ventilatie-unit automatisch meer ventileren wanneer het te vochtig wordt in de badkamer. Met de PIR-sensor wordt meer geventileerd wanneer iemand bijvoorbeeld het toilet betreedt. En met de CO2-sensor in de woonkamer bent u helemaal compleet. Als de CO2 oploopt, ventileert de unit automatisch naar een hoger niveau. Dit zorgt voor betere luchtkwaliteit, nog meer comfort en gemak. Bovendien bent u met extra sensoren verzekerd van een beter energielabel! Het is enkel een kwestie van ‘plak & play’. De betrouwbaarste ventilatie-unit van Nederland doet voor u het werk.

naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl