ABB/VanLien introduceert Evago zwart

mei 30, 2017

Design noodverlichting in het zwart, vooral bedoeld voor bioscopen en theaters.

Evago zwart

De uitbreiding van de Evago-productlijn noodverlichting van VanLien speelt in op de trend dat wanden en plafonds van bioscopen en theaters steeds vaker zwart zijn. Deze esthetisch fraaie oplossing gaat op in zijn omgeving en is ideaal voor vluchtroute-aanduiding in het donker.

Naast de Evago vluchtrouteverlichting is de Evago vluchtroute-aanduiding vanaf mei 2017 ook verkrijgbaar in zwart. Hiermee biedt VanLien u de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld theaters, musea en bioscopen. Doordat het pictogram volledig omvat wordt door een zwart kader treedt er geen hinderlijk strooilicht uit het armatuur. Hierdoor wordt het licht optimaal gebruikt voor een scherpe uitlichting van het pictogram.

Zichtbaar wanneer het moet

De Evago vluchtroute-aanduiding is standaard dimbaar, waardoor het lichtniveau tot circa 30% gedimd kan worden. Zo vindt u de balans tussen minimale hinder tijdens een voorstelling, goede zichtbaarheid van de pictogrammen en een energie-efficiënte oplossing. In nood gaat het armatuur uiteraard weer maximaal branden voor optimale veiligheid.

Dezelfde voordelen van Evago

De top in lichtprestatie gecombineerd met een minimalistisch en strak design en geschikt voor plafondhoogtes tot 12 meter. VanLien biedt met Evago een complete lijn noodverlichting. Evago zwart is perfect te combineren en biedt bijna onbegrensde mogelijkheden: 22 en 32 meter zichtafstand, in- en opbouw, met centrale of decentrale voeding, voor plafond- of wandmontage en in wit, aluminium én zwart.

www.vanlien.nl

Direct naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl