ABB: uw partner voor draad- en kabelmanagement

februari 20, 2017

Met de overname van het Noord-Amerikaanse Thomas & Betts is ABB in een keer uw partner geworden op het gebied van draad- en kabelmanagement. Kies uit de vele mogelijkheden om makkelijker en sneller kabels te binden, te beschermen, te isoleren en aan te sluiten. Een complete reeks installatieproducten is geschikt voor alle toepassingen in industrie en bouw.

Ty-Rap®-kabelbinders: ongeëvenaard

Het Ty-rap productenpakket is een compleet pakket oplossingen voor het bundelen, vastbinden en geleiden van draden en kabels. Het innovatieve ontwerp en de innovatieve materialen maken Ty-Rap®-kabelbinders de perfecte oplossing voor veeleisende omstandigheden. maken Ty-Rap®-kabelbinders, vaak nagemaakt maar nooit geëvenaard, leveren in elke toepassing het beste resultaat op.

Ty-Rap®-kabelbinders: presteren onder alle omstandigheden

Het Ty-Rap-portfolio omvat kabelbinders die voor specifieke toepassingen zijn ontworpen. Of het nu gaat om bestendigheid tegen extreme temperaturen, vlammen, continu zonlicht, UV-straling, agressieve chemicaliën of om een hoge spankracht. Met meer dan 500 typen kabelbinders heeft ABB heeft altijd de juiste oplossing. Om het montage- of installatieproces gemakkelijker en sneller uit te voeren is er speciaal gereedschap en accessoires leverbaar.

Ty-Rap® detecteerbare kabelbinders: de nummer één voor de voedingsmiddelenindustrie

De voedselverwerkende industrie kent hoge eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. De detecteerbare Ty-Rap®-kabelbinder is eenvoudig te detecteren door metaal-, röntgen- en visuele detectiesystemen. De kabelbinders zijn gemaakt van een polymeerverbinding met additieven die het magnetisme en de dichtheid versterken. Hierdoor kunnen deze kabelbinders door metaaldetectors en röntgentoestellen worden opgemerkt. De opvallende helderblauwe kleur maakt visuele detectie gemakkelijk. Voor de vloeistof verwerkende industrie zijn er kabelbinders van polypropyleen. Deze blijven drijven en zijn zo ook gemakkelijk visueel zijn te detecteren.

Meer informatie:

ABB b.v.
Telefoon: 088 2600 900

Kies de juiste kabelbinderoplossing.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl