ABB introduceert Sentry veiligheidsrelais voor vrijwel elke veiligheidsapplicatie

december 11, 2017

ABB maakt persoonlijke veiligheid compleet. Naast veiligheidsmiddelen zoals helm, bril en oorbescherming, is ook de nieuwe generatie Sentry onmisbaar als het veiligheid betreft. De Sentry-reeks levert met slechts 12 typen een oplossing voor nagenoeg elke veiligheidsapplicatie. Hiermee brengt ABB het aantal typen relais drastisch terug. Dat betekent dus minder voorraad én daardoor minder benodigde opslagruimte.

Compact ontwerp

De ABB Sentry-serie omvat 4 klassen veiligheidsrelais en biedt voor elke toepassing een oplossing. Zo zijn de basismodellen geschikt voor de eenvoudigere veiligheidsfuncties, terwijl de universele modellen geavanceerde features en een hoge mate van flexibiliteit bieden. Dat alles in een compact ontwerp van slechts 22,5 mm breed. Ook heeft ABB bij de ontwikkeling goed gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn alle klemmenblokken uitneembaar, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke aansluiting en vervanging en dus volop installatiegemak.

Gebruiksvriendelijk

Gebruikers kunnen verder gebruikmaken van een handmatige of automatische reset via een schakelaar op de voorzijde van de relais. Bovendien zorgt de introductie van de multiresetfunctie ervoor dat er met één resetknop nu gelijktijdig (maximaal) 10 Sentry veiligheidsrelais te resetten zijn. De status van Sentry veiligheidsrelais is daarnaast altijd direct afleesbaar en diverse modellen bieden tevens een timerfunctie. Al met al is ABB Sentry een complete en veelzijdige reeks voor machine- en paneelbouwers die snel veilige toepassingen willen realiseren.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op http://new.abb.com/low-voltage/nl/nieuws/nieuwe-serie-abb-sentry-veiligheidsrelais

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl