Aangepaste besteltijden

maart 24, 2020

Wellicht heeft u afgelopen week onze video kunnen bekijken over de gewijzigde omstandigheden in ons landelijk distributiecentrum in Apeldoorn. Wij hebben wijzigingen moeten doorvoeren om de gezondheid van onze medewerkers zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en daarmee de continuïteit van ons centraal magazijn te garanderen. Deze maatregelen kunnen tot gevolg hebben dat wij intern minder medewerkers tegelijkertijd op dezelfde locatie kunnen inzetten.

De laatste dagen is gebleken dat wij door deze strenge preventiemaatregelen door uitval met minder capaciteit hebben moeten functioneren. Dit is een gevolg van collega’s die uit voorzorg in quarantaine thuis zitten en/of helaas ziek zijn.

Bovenstaande heeft tot gevolg dat wij vanaf heden tijdelijk de eindtijd van bestellen voor leveringen voor de volgende werkdag van 19:00 uur naar 17:30 uur moeten bijstellen.
Dat wil zeggen dat u uiteraard ’s avonds gewoon kunt blijven bestellen, maar deze orders binnen twee werkdagen worden geleverd. Bestelt u voor 17.30 uur, dan worden uw producten de volgende werkdag geleverd.

Wij houden de voorschriften van de overheid nauwlettend in de gaten en zullen onze organisatie hierdoor wellicht per dag moeten aanpassen. De komende tijd zullen wij u geregeld blijven informeren over de maatregelen die wij van overheidswege moeten nemen en welke consequenties dit voor u kan hebben.

Momenteel werken wij met man en macht om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen en rekenen op uw begrip voor deze zeer uitzonderlijke situatie. Vanzelfsprekend wensen wij u, uw naasten en collega’s veel sterkte toe in deze voor eenieder ingrijpende tijd.

 

Koninklijke Oosterberg over de Corona maatregelen:

 

Terug naar Corona
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl