5x tijd besparen met samos® PRO COMPACT

april 3, 2018

Isolectra levert de samos® PRO COMPACT-serie. Een toekomstbestendig high performance veiligheidssysteem voor machinebouw en systeemengineering. De samos® PRO COMPACT heeft een uitgebreide functionaliteit, gebruiksvriendelijke software en vermindert de compliancewerklast met wel 80%.

Eenvoudig uit te breiden ook voor standaard PLC functies
De samos® PRO COMPACT-module van 45 mm breed biedt tot twintig veilige ingangen en acht veilige uitgangen. (uit te breiden tot 116 in- en 56 uitgangen) Met geïntegreerde USB, Ethernet en Industrial Ethernet-communicatie is dit de meest complete, compacte en flexibel programmeerbare veiligheids-PLC.

 

Eenvoudig en flexibel programmeren
De gratis configuratiesoftware samos® PLAN 6 biedt optimale ondersteuning bij het programmeren van de veiligheidscontroller samos® PRO COMPACT. De programmeertool is intuïtief en grafisch gestructureerd en maakt het eenvoudig en flexibel programmeren mogelijk zonder speciale kennis van PLC-programmeertalen.

 


Gecertificeerde functieblokken

Met samos®PLAN 6 is zowel een automatische als een handmatige hardwareconfiguratie mogelijk. Er kan gebruik worden gemaakt van 40 gecertificeerde en geteste functieblokken. Alle in- en uitgangen en maximaal 300 functieblokken kunnen zonder enige beperking gebruikt worden.

 


Programma simulatie

De programmeerbare veiligheidsfuncties kunnen vooraf worden getest met de simulatiefunctie, die later ook tijdens de werking zorgt voor verbeterde functionele veiligheid. samos®PLAN 6 heeft tal van interfaces en is compatibel met alle Windows-besturingssystemen, o.a. Windows 10.

 


Compliancewerklast verminderd door automatische rapportage EN ISO 13849

Door het toepassen van de samos® PRO COMPACT wordt 80% van het noodzakelijke administratieve werk automatisch gedaan, zodat uw machine voldoet aan de EN ISO 13849.

 

 

Meer informatie?
Isolectra helpt installateurs hun kennis omtrent industriële installaties te vergroten en valkuilen te vermijden. Wilt u meer weten over industriële toepassingen of heeft u vragen over de samos® PRO COMPACT? Bel naar 010 -285 52 00 of mail naar ln.ar1670236817tcelo1670236817si@po1670236817okrev1670236817. Wij helpen u graag!

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl