klant-worden
twitter-logo

Welkom

Van harte welkom op de website van Oosterberg.
Ik ben er trots op u ons bedrijf te mogen presenteren.
 
Oosterberg is een succesvolle en snelgroeiende elektrotechnische groothandel met ruim 250 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland. We willen niet alleen geografisch dicht bij u staan, maar onze deskundige medewerkers doen hun uiterste best om u ook met raad en daad bij te staan en te ondersteunen.
 
Wij zijn een oud familiebedrijf en bestaan al 120 jaar. Naast de goede service en de no-nonsens benadering van de meest uiteenlopende uitdagingen worden ook het gemoedelijke karakter en de geborgenheid binnen onze organisatie door onze klanten gewaardeerd. Als één van de meest vooruitstrevende grossiers van Nederland blijven wij onze organisatie continu ontwikkelen en verder professionaliseren. Alleen langs deze weg kunnen wij onze klanten de best mogelijke service blijven bieden en de continuïteit van ons bedrijf waarborgen.
 
Naast de gerenommeerde A-merken levert Oosterberg ook een breed palet aan eigenwijze niche merken. Zo vindt de klant bij ons alles van zijn gading, van degelijke en betrouwbare artikelen tot speelse en innoverende productlijnen. Uiteraard leveren wij meer dan alleen producten. Wij weten als geen ander welke ontwikkelingen in onze branche spelen en willen deze kennis graag met onze klanten delen.
 
Tot onze klanten rekenen wij allen die werkzaam zijn in de elektrotechnische branche. Van eenmanszaken tot landelijk opererende installateurs en van de zelf- installerende industrie tot aan de technische diensten van woningbouwverenigingen en zorginstellingen.
 
Wilt u klant worden?  Gebruikt u dan de button hiernaast. Voor vragen kunt u mij altijd mailen via .
 
Met vriendelijke groeten,
Flip Oosterberg